Assistent projectleider magazijnstellingen

Voor een opdrachtgever in het Heuvelland zijn we per direct op zoek naar een assistent projectleider magazijnstellingen.

Als assistent projectleider magazijnstellingen heb je een veelzijdige functie. Je bent zowel op (bouw)technisch, commercieel en administratief vlak bezig. Tevens begeleid je op- en afbouwwerkzaamheden op klantlocatie en steek je daarbij zelf ook de handen uit de mouwen wanneer het nodig is.

Je brengt offertes m.b.t. reparaties uit naar klanten, beheert deze en volgt deze uiteraard op. Daarnaast maak je klantafspraken om reparaties of keuringen te verrichten aan de magazijnstellingen. Deze reparaties (en keuringen op termijn) ga je dan ook vervolgens zelf uitvoeren op locatie bij de klant. Ook lever je ondersteuning aan de afdeling verkoop bij grote projecten.

Kortom, een afwisselende baan voor iemand die het leuk vindt om te werken op het gebied van techniek, commercie en logistiek!

Wat vragen we van jou?
• Minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) WTB of vergelijkbaar;
• Klant- en resultaatgericht werken;
• Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
• Affiniteit met digitale omgevingen (ERP systemen) en kennis van Word en Excel;
• In bezit van VCA-VOL, rijbewijs BE, heftruck- en hoogwerker certificaat of je bent bereid deze certificaten te behalen.

Wat bieden we jou?
• Een zelfstandige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden naar de functie projectleider magazijnstellingen binnen 3 jaar bij gebleken geschiktheid;
• Een informele en professionele werksfeer met korte lijnen;
• Salaris tussen de € 2.750,- en € 3.000,- per maand, afhankelijk van ervaring;
• Goede werkomstandigheden in een dynamisch bedrijf en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over PUNT hr services
Of je nu als starter de arbeidsmarkt op gaat, of al meerdere jaren actief bent op de arbeidsmarkt, PUNT hr services zorgt voor de juiste uitdaging in je carrière! Persoonlijkheid, eerlijkheid en continuïteit zorgen voor de perfecte band tussen PUNT hr services en jou. Wij respecteren jouw unieke kwaliteiten en gaan samen voor de ideale match.

Interesse?
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als assistent projectleider magazijnstellingen wel zitten? Reageer dan nu middels onderstaande button ‘solliciteer direct!’ te klikken of neem direct contact met ons op!

Loek Consten

Tel: +31 (0) 6 23 97 60 21
loek@punthr.nl

× Neem contact op!