Betonreparateur

Ben jij een echte aanpakker? Ben jij iemand met technisch inzicht en oog voor detail? Dan is deze functie van betonreparateur iets voor jou!

Als betonreparateur ga jij zelfstandig te werk en zal je vooral bezig zijn met het repareren van betonelementen. Je taken zullen bestaan uit o.a. beton repareren (handmatig, machinaal en injecteren, etc.), afdichten van kelders en dilataties, aanbrengen van coatings en lijmwapening en kitwerken.

Het uitvoeren van je werkzaamheden gebeurt op verschillende locaties, dit maakt het een erg leuke afwisselende baan.

Wat vragen we van jou?

  • Een gemotiveerde topper met een opleiding in de bouw; diploma betonreparatie is een pre, niveau 2 of 3 kunnen we goed gebruiken;
  • VCA en rijbewijs B zijn vereist;
  • Je hebt technisch inzicht en je denkt niet in problemen maar in oplossingen;
  • Fulltime beschikbaar.

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende uitdagende functie binnen een team met leuke collega’s;
  • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Bij goed functioneren een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Over PUNT hr services

Of je nu als starter de arbeidsmarkt op gaat, of al meerdere jaren actief bent op de arbeidsmarkt, PUNT hr services zorgt voor de juiste uitdaging in je carrière! Persoonlijkheid, eerlijkheid en continuïteit zorgen voor de perfecte band tussen PUNT hr services en jou. Wij respecteren jouw unieke kwaliteiten en gaan samen voor de ideale match.

Interesse?
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als betonreparateur via PUNT hr services wel zitten? Solliciteer dan direct door op de button ‘solliciteer’ te klikken of neem contact op met Sander Theunissen tel: 06 22 38 17 66.

Sander Theunissen

Tel: +31 (0) 6 22 38 17 66
sander@punthr.nl

× Neem contact op!