Elektromonteur

Voor een opdrachtgever in Heerlen zoeken we een elektromonteur voor 40 uur per week.

In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden zoals het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Je bent voornamelijk werkzaam in de woningbouw en utiliteitsbouw op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Voor deze vacature zoeken we een ervaren elektromonteur, maar ook een assistent monteur of leerling wordt uitgenodigd om op deze vacature te reageren.

Wat vragen we van jou?

  • Opleiding (MBO) Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Aantoonbare en relevante werkervaring als elektromonteur in de woningbouw of utiliteitsbouw;
  • In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

    Persoonskenmerken
  • Je bent betrouwbaar en kwaliteitsbewust;
  • Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
  • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche.

Wat bieden we jou?

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform loonverhoudingsvoorschrift. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Over PUNT hr services

Of je nu als starter de arbeidsmarkt op gaat, of al meerdere jaren actief bent op de arbeidsmarkt, PUNT hr services zorgt voor de juiste uitdaging in je carrière! Persoonlijkheid, eerlijkheid en continuïteit zorgen voor de perfecte band tussen PUNT hr services en jou. Wij respecteren jouw unieke kwaliteiten en gaan samen voor de ideale match.

Interesse?
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als elektromonteur via PUNT hr services wel zitten? Solliciteer dan nu door op onderstaande button ‘solliciteer direct!’ te klikken of neem contact op met Judith Verhoeven.

Loek Consten

Tel: +31 (0) 6 23 97 60 21
loek@punthr.nl

× Neem contact op!