Kieper chauffeur

Ben jij een ervaren en gemotiveerde kieper chauffeur, die graag wil werken bij een transportonderneming?

Dan  zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Omschrijving werkzaamheden:

Jouw werkplek is de kieperauto, waarmee je grotendeels rijdt op vaste trajecten ofwel wekelijks dezelfde ritten uitvoert. Je werkt grotendeels tussen 05.00 uur ’s ochtends en 18.00 uur ’s avonds, waarbij uitzonderingen afgesproken worden op vraag van de klant (bijvoorbeeld op zaterdag). Hij vervoert met zijn vrachtauto alle voorkomende lading tussen meerdere, vaak bekende laad- en losplaatsen in met name in Nederland en België (zelden in Duitsland). Jij als chauffeur krijgt de opdrachten voor transport van de planning, die ook zorgt voor een efficiënte routeplanning, waarbij jij verantwoordelijk is voor het efficiënt laden en lossen van de goederen/afvalstoffen etc. en het controleren van het gewicht en de staat van de belading. Aan de hand van de opdracht en de documenten controleer je jouw lading en neem je contact op met de planning als zaken niet conform afspraak uitgevoerd kunnen worden.

Wat vragen we van jou?

  • Flexibele beschikbaarheid;
  • Ervaring van minimaal 1 jaar in een soortgelijke functie is een must;
  • In bezit van rijbewijs B en C
  • In bezit van code 95;
  • In bezit van ADR certificaat is een pré;
  • Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je klant- en servicegericht ingesteld

Wat bieden we jou?

  • Salaris afhankelijk van ervaring;
  • Een prettige en informele werksfeer;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Over PUNT hr services

Of je nu als starter de arbeidsmarkt op gaat, of al meerdere jaren actief bent op de arbeidsmarkt, PUNT hr services zorgt voor de juiste uitdaging in je carrière! Persoonlijkheid, eerlijkheid en continuïteit zorgen voor de perfecte band tussen PUNT hr services en jou. Wij respecteren jouw unieke kwaliteiten en gaan samen voor de ideale match.

Interesse?

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als kieper chauffeur via PUNT hr services wel zitten? Reageer op deze vacature via de knop ‘solliciteer’. Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact met ons op. Tel: 045- 511 85 11 of stuur een mail naar info@punthr.nl

Judith Verhoeven

Tel: +31 (0) 45 511 85 11 judith@punthr.nl

× Neem contact op!