Metselaar

Wij zoeken een zelfstandige metselaar voor een opdrachtgever in Zuid-Limburg.

Als metselaar voer je diverse metselwerkzaamheden uit, waarbij je gebruik maakt van verschillende metselgereedschappen. Met jouw ervaring en zelfstandige werkhouding bouw je aan prachtige resultaten. Onze opdrachtgevers hebben metselaars nodig voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en onderhoudsprojecten. Je kan zelfstandig werken en opdrachten uitvoeren. Je vindt het een uitdaging om netjes en correct te werken en om een mooi product af te leveren.

Wat vragen we van jou?

• Je hebt aantoonbare ervaring als metselaar;

• Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma of wilt deze graag halen;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Persoonskenmerken
• Je bent betrouwbaar en kwaliteitsbewust;

• Je hebt een representatieve houding;
• Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
• Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche.

Wat bieden we jou?

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform loonverhoudingsvoorschrift. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Over PUNT hr services

Of je nu als starter de arbeidsmarkt op gaat, of al meerdere jaren actief bent op de arbeidsmarkt, PUNT hr services zorgt voor de juiste uitdaging in je carrière! Persoonlijkheid, eerlijkheid en continuïteit zorgen voor de perfecte band tussen PUNT hr services en jou. Wij respecteren jouw unieke kwaliteiten en gaan samen voor de ideale match.

Interesse?
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als metselaar via PUNT hr services wel zitten? Solliciteer dan door op de button ‘solliciteer direct!’ te klikken of neem contact op met Sander Theunissen (sander@punthr.nl).

Loek Consten

Tel: +31 (0) 6 23 97 60 21
loek@punthr.nl

× Neem contact op!