Over PUNT hr services

PUNT hr services

Doeners in techniek, productie en logistiek

Praktisch, laagdrempelig en resultaatgericht. Dit is wie we zijn. Niet voor niets weten steeds meer werkgevers en werkzoekenden hun weg naar PUNT hr services als partner voor het inzetten van de juiste (technische)vakmensen te vinden.

Het zal je niet ontgaan zijn, de arbeidsmarkt is in beweging. Talent is schaars. Het wordt voor werkgevers steeds moeilijker om aan gekwalificeerd tijdelijk en/of vast personeel te komen. Met als gevolg dat de steeds schaarser wordende werknemer in technische disciplines de keuze heeft. Bestaan ze nog wel? Die echte vakmensen die op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière of verandering van baan?

Het antwoord is volmondig; ja! Bij PUNT hr services hebben wij niet alleen de beschikking over een pool van vakmensen die binnen afzienbare termijn op project- of uitzendbasis beschikbaar zijn. We zijn bovendien, door onze kennis van de lokale arbeidsmarkt en on- en offline recruitment technieken, in staat de juiste kandidaat voor je te vinden. Maar wie past nu juist bij jou en waarom? Het inschatten van de juiste competenties is één ding. Het maken van de perfecte match is heel iets anders. Daar komt specifieke vakkennis bij kijken. Onze professionele consultants komen zonder uitzondering uit de praktijk en selecteren naast voornoemd vakmanschap sterk op persoonlijkheidskenmerken. Met andere woorden we zijn niet alleen geïnteresseerd in wat kandidaten kunnen maar voorál in wie ze zijn en wat ze willen. Enkel zo kunnen wij de juiste match garanderen.

Loek Consten

Na het afronden van de opleiding Personeel en Arbeid aan de Hogeschool Zuyd ben ik in het najaar van 2006 in de uitzend- en detacheringswereld gaan werken. Eerst in de functie van accountmanager en later ook als manager recruitment en commercieel manager. Dit bij zowel een landelijke en regionale organisatie. Vanaf 1 oktober 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met PUNT hr services. Het feit dat het mensenwerk, dynamisch en veelzijdig is, spreekt mij erg aan. Dit zijn voor mij dan ook zonder meer de belangrijkste redenen om dagelijks met veel liefde en passie aan het werk te zijn voor opdrachtgevers en medewerkers. Ik omschrijf mijzelf als een echte doener. Bovendien ben ik energiek, commercieel en hou ik van een gezonde dosis humor.

Judith Verhoeven

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam geweest in de retail als filiaalmanager. Begin 2019 heb ik de switch gemaakt naar de uitzendbranche. Naast het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, ben ik verantwoordelijk voor de backoffice en marketing. Met mijn gedrevenheid, sociale karakter en empathisch vermogen ga ik geen uitdaging uit de weg.

Sander Theunissen

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam als Recruiter bij PUNT hr services. Mijn eerste echte werkgever na mijn studie Facility management. In deze functie vind ik de diversiteit aan gesprekken het leukst. Samen met een kandidaat er achter komen waar de wensen en behoeftes liggen en ze daarnaast ook uitdagen om anders te denken. In combinatie met de vraag van de klant zoek ik altijd naar de perfecte match. Als persoon ben ik het beste te omschrijven als enthousiast, sociaal, maar vooral nuchter.

× Neem contact op!