Uitzenden

uitzenden

Slechts een ding is zeker en dat is dat alles verandert. Niet alleen in technologisch opzicht. Gelukkig zijn er hierdoor niet enkel bedreigingen. De kansen liggen eveneens voor het oprapen. Denk hierbij aan nieuwe vormen van energievoorziening voor onze huishoudens en de industrie, maar ook aan veranderingen in de wet.

 

Hoe dan ook deze onvoorspelbare omgevingsvariabelen hebben direct en indirect gevolgen voor onze bedrijfsvoering. En dat maakt personeelsplanning erg lastig. Soms komt er onverwacht veel werk op ons af en komen we handen te kort, waarbij het belangrijk is om snel in te spelen op de capaciteit en kwaliteit van het personeel.

 

Het inlenen van technisch toptalent op uitzendbasis via PUNT hr services biedt de oplossing. Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Om goed in te kunnen spelen op voornoemde veranderingen in de markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kun je snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk.

 

Vaak wordt een uitzendkracht van PUNT hr services in eerste instantie ingehuurd om bij gebleken geschiktheid de overstap te kunnen maken naar een dienstverband bij de opdrachtgever Daar maken wij geen punt van. Sterker nog daar streven wij naar en dat heeft zeker onze voorkeur!

× Neem contact op!